Kan du motivere og hjælpe dit barn til sejr?

Hvordan styrker du dit barn mentalt?

Det kræver sit at være forældre til en sportsudøver.

Sportsforældre spiller en stor rolle i forhold til om deres børn føler tryghed og motivation ved deltagelse i turneringer og dermed om barnet opnår succes i sporten. Nogle af de ting, der har stor indflydelse før, under og efter turneringer er bl.a:

  • Forventninger
  • Opbakning
  • Kommunikation
  • Forældrenes opførsel under turneringer
  • Diskussioner både før, under og efter turneringer

Ovenstående eksempler spiller alt sammen ind i forhold til barnets tillid, motivation og glæde ved deres sport. De fleste børn vil gerne gøre deres forældre stolte og glade. Føler barnet for meget pres på grund af for store forventninger, skaber det i de fleste tilfælde frygt for at fejle og for ikke at kunne leve op til forældrenes forventninger.

Børn er naturligvis forskellige set i forhold til, hvor meget pres og hvor store forventninger, de kan håndtere.

Det er derfor vigtigt at kunne bygge tillid og glæde op, så barnet kan performe optimalt og frit til turneringer. At barnet har fuld fokus på sin sport og selve processen, så fokus er på at kunne gøre sit bedste - i stedet for at lade sig styre af frygten for at fejle.

Måske genkender du at have set dit barn præstere fantastisk til træning, men så oplever du en helt anden person og præstation til turneringer.

Som mentaltræner kan jeg give dig de rette værktøjer, så du kan støtte dit barn på vej mod målet. Vi afstemmer altid på forhånd forventninger og jeg skræddersyer herefter et individuelt forløb, der passer til den situation, I står i.

Før forløbet vil jeg sætte dig grundigt ind i, hvad mentaltræningen går ud på, og hvad du som forældre kan forvente af forløbet. Du vil blive klædt på til at bakke dit barn op i processen, og undervejs mødes vi både face-to-face og er i tæt dialog via telefon og Skype.

Vil du have værktøjerne til bedst at støtte dit barn på vej mod et mål ? Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig.

Jeg tilbyder også 1:1 forløb for sportsudøvere og klæder atleter på til, at nå deres mål. Er et forløb noget for dit barn? Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig. 

http://www.mariannelinde.dk/sites/default/files/styles/top_image/public/7826cra.jpg?itok=6QQNUHt_

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.